Hovedretter

  • Andelårconfit, fondantpotet, asiatisk gulrotkrem, sesongens grønnsaker og sjysaus.

    275 kr

    Allergener: Melk, Seller, SO2, Sulfitt

  • Langtidstekt svinenakke, østerssopp, urtestekte småpoter og appelsin-honningsaus.

    265 kr

    Allergener: Melk, Selleri Sennep, SO2, Sulfitt

  • Hjortefilet, med urtestekte poteter, grønnsaker, stekt sopp og viltsaus.

    350 kr

    Allergener: Melk, Selleri Sennep, SO2, Sulfitt

  • Bresert reinsdyrskank med potetpure, sjysaus og rotgrønnsaker.

    350 kr

    Allergener: Melk, Selleri Sennep, SO2, Sulfitt

  • Indrefilet av okse med urtestekte poteter, bakte grønnsaker og peppersaus.

    320 kr

    Allergener: Melk, Selleri Sennep, SO2, Sulfitt

  • Kalvestek med grønnsaker og fløtegratinerte poteter.

    235 kr

    Allergener: Melk, Selleri Sennep, SO2, Sulfitt