Hovedretter
Andelårconfit, fondantpotet, asiatisk gulrotkrem, sesongens grønnsaker og sjysaus.
275 krAllergener: Melk, Seller, SO2, Sulfitt
Langtidstekt svinenakke, østerssopp, urtestekte småpoter og appelsin-honningsaus.
265 krAllergener: Melk, Selleri Sennep, SO2, Sulfitt
Hjortefilet, med urtestekte poteter, grønnsaker, stekt sopp og viltsaus.
350 krAllergener: Melk, Selleri Sennep, SO2, Sulfitt
Bresert reinsdyrskank med potetpure, sjysaus og rotgrønnsaker.
350 krAllergener: Melk, Selleri Sennep, SO2, Sulfitt
Indrefilet av okse med urtestekte poteter, bakte grønnsaker og peppersaus.
320 krAllergener: Melk, Selleri Sennep, SO2, Sulfitt
Kalvestek med grønnsaker og fløtegratinerte poteter.
235 krAllergener: Melk, Selleri Sennep, SO2, Sulfitt